skip to Main Content

Adviseur

Als deskundig adviseur kijk ik fris en onbevangen naar uw organisatie, uw medewerkers en uw processen. Ik maak situaties graag helder en stel uw doelen daarbij centraal. Op pragmatische wijze maak ik complexe situaties begrijpelijk. Samen met u ga ik op zoek naar uw doelen, om deze vervolgens gezamenlijk met u te realiseren.

Ik streef ernaar om vanuit een vertrouwensbasis voor mijn opdrachtgevers als ‘trusted advisor’ op te treden. Ik word hierbij geïnspireerd door David H. Maister. Deze autoriteit op het gebied van management van professionele dienstverlenende organisaties, adviseert al tientallen jaren bedrijven over de hele wereld met een breed spectrum aan professionals over strategie en management.

Adviseur strategie en management - Taco Adviseert

Hoe ik dit doe

Door mij vanuit interesse goed voor te bereiden en te luisteren, ben ik als niet direct betrokkene in staat kritische vragen te stellen. Vragen die een ondernemer van zijn medewerkers of vakgenoten misschien niet snel krijgt. De hiërarchische verhouding binnen een onderneming staat mensen soms in de weg om ook echt kritisch te kunnen zijn. Hoe prettig is het om als ondernemer of manager ook gewoon je gevoel, ideeën en mening te uiten tegenover iemand die daar niet door wordt geraakt en bovendien met je kan meedenken of je zijn visie of feedback terug te geven?

Wilt u uw ideeën en mening uiten tegenover een onafhankelijk sparringpartner die met u mee kan denken? Neem direct contact met mij op via:

06 12 88 23 53   of