skip to Main Content

Interimmanager / Teammanager

Soms hebben organisaties versterking nodig. Interim management biedt passende oplossingen voor tijdelijke situaties. Bijvoorbeeld bij reorganisatie, ter overbrugging van invulling van een vacature of bij het finetunen van projecten. Ik help u met specifieke vaardigheden om organisatorische vraagstukken in de breedste zin van het woord op te lossen. Oog voor mensen en een gezamenlijk resultaat, een brede kijk op zaken en pragmatische oplossingen maken dat u kunt rekenen op een bevlogen, inspirerende manager.

Interimmanager - Taco Adviseert

Hoe ik dit doe

Tijd is een kostbaar goed. Dit geldt zeker voor de projectleiding of de CEO binnen uw organisatie. Binnen het team of vlak buiten het project zit er nog wel eens iets de gezamenlijke doelstelling in de weg. Mijn gevoel voor verhoudingen binnen en buiten de organisatie helpen mij om deze ‘hobbels’ uit te vlakken. Door mij te verdiepen in de inhoud en de context van de ander, ben ik in staat om relatief snel een gedragen oplossing te bedenken die voor beide kanten acceptabel is. Wanneer dit niet direct het geval is, dan ben ik in staat om knopen door te hakken en onderbouwd terug te koppelen met respect voor de ander. En uiteraard is het soms ook simpelweg een kwestie van de handen uit de mouwen steken en meebouwen!

Wilt u dat ik binnen uw organisatie als interimmanager de handen uit de mouwen kom steken? Neem direct contact met mij op via:

06 12 88 23 53   of