skip to Main Content

(Organisatie) ontwikkelaar

Als (organisatie)ontwikkelaar begeleid ik veranderingen binnen organisaties en geef ik training en coaching gericht op organisatieontwikkeling, organisatieverbetering en organisatieverandering.

Met en van elkaar leren staat centraal. Leren door te doen en te reflecteren. Ik ben inzetbaar bij organisatietrajecten in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld bij verandering van uw organisatiecultuur, de ontwikkeling van visie en strategie, innovaties, het verbeteren van de interne communicatie en coaching bij fusie, bedrijfsovername of reorganisatie.

Organisatie ontwikkelaar - Taco Adviseert

Hoe ik dit doe

Dergelijke processen vragen om creatieve interventies, op een manier die past bij uw organisatie en business. Met creativiteit probeer ik te verrassen en nodig ik bovendien uit om in beweging te komen. Ik werk op het grensvlak tussen persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling en ga daarbij duurzaam te werk. Ik begeleid en train namelijk met de focus op lange termijn doelen en ontwikkel vanuit contact. Zo creëren wij samen mogelijkheden. Mogelijkheden om gezamenlijk iets groots tot stand te brengen.

Wilt u uw organisatie door ontwikkelen, zoekt u begeleiding bij verandering of trajecten gericht op organisatieverbetering? Neem direct contact met mij op via:

06 12 88 23 53   of