skip to Main Content

Trainer

Voor groepen werknemers of leidinggevenden binnen uw bedrijf verzorg ik trainingstrajecten. Met het doel om het beste uit zowel individuen als de organisatie naar boven te halen.

Ik train mensen en organisaties in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en richt mij daarbij op het verbeteren van vaardigheden en kennis. De trainingen spitsen zich toe op onder meer: persoonlijke effectiviteit, teambuilding, management en leiderschap.

In ieder traject staan vertrouwen, veiligheid, verantwoordelijkheid en respect voorop. Ook kan ik functie- of inhoudstrainingen voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan nieuwe systemen, processen of werkwijzen. Daartoe ben ik aangesloten bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Training professionele ontwikkeling - Taco Adviseert

Hoe ik dit doe

Als trainer zet ik de groep aan het werk, een training is iets van ons samen. Samenwerken is de sleutel tot een mooi trainingsresultaat. Ik geef vertrouwen en ruimte tijdens de training zodat deelnemers zichzelf kunnen zijn en hun mening kunnen geven. Deze aanpak zal leiden tot: een sterke verbondenheid tussen medewerkers en de organisatie, daadkrachtige samenwerking, een plezierig werkklimaat en een hoger bedrijfsresultaat. Iedere training laat ook bij mij iets moois achter; nieuwe mensen, nieuwe ervaringen én nieuwe kennis.

Wilt u het beste uit zowel uw medewerkers als uw organisatie naar boven halen? Neem direct contact met mij op via:

06 12 88 23 53   of