skip to Main Content

Adviseur financiële dienstverlening

Als interimmanager, (organisatie)ontwikkelaar, project- en implementatiemanager, trainer en adviseur ben ik de drijvende kracht achter Taco Adviseert. Met oog voor mensen en een gezamenlijk resultaat, een brede kijk op zaken en pragmatische oplossingen, help ik vraagstukken in de breedste zin van het woord op te lossen.

Met het bekleden van uiteenlopende (interim)functies binnen met name de financiële dienstverlening, heb ik een brede ervaring opgebouwd. Ik heb zowel inhoudelijke als coachende rollen op operationeel, tactisch en strategisch niveau vervuld. Daar ontstond de drive die in welke functie dan ook als rode draad door mijn werkzaamheden liep.

Door goed te luisteren en vragen op de juiste manier te vertalen, ontstaat een positieve samenwerking die leidt tot resultaat. Mijn kracht als adviseur schuilt dan ook in het vermogen om de persoon aan de andere kant van de tafel te kunnen begrijpen. Ongeacht de aard van de vraag. Vertrouwen en oprechte aandacht zijn hierbij niet weg te denken.

Voor het behalen van de Master-Graad MBA, onderzoek ik momenteel het thema Leiderschap op afstand in combinatie met Intrapeneurship. Hierbij heb ik de volgende probleemstelling geformuleerd: ‘Hoe optimaliseer je Intrapreneurship van een professional aan de hand van de voor de organisatie meest effectieve leiderschapsstijl?’ Ik geloof dat wanneer mensen binnen een functie voldoende ruimte krijgen om te ondernemen, je uiteindelijk meerwaarde creëert. Zowel voor de medewerkers zelf als voor de onderneming. Op die manier komen goede ideeën tot stand. Ik geloof ook dat je dan ambassadeurs voor het leven aan je verbindt.

Ik kijk ernaar uit om in een persoonlijk gesprek nader kennis te maken!

Taco Vunderink

Adviseur financiële dienstverlening - Taco Vunderink

Bent u benieuwd naar mijn werkwijze? Ik kom graag een kop zwarte koffie drinken om te bekijken welke doelen wij samen voor uw organisatie kunnen bereiken! Neem direct contact met mij op via:

06 12 88 23 53   of